hushandhush-supplementen-plant-your-day

PlantYourDay

re:balance beautifully

DRINK YOUR VEGGIES

Deze voedende, plantaardige proteïnepoeder is zo veel meer dan een traditionele proteïnepoeder. Ontwaak je zintuigen en revitaliseer je lichaam met deze vegan proteïnemix bomvol superfoods, vezels, antioxidanten en Clean Clinical Vitamins™.

De antioxidanten in dit poeder vormen de onmisbare basis in de bescherming tegen vrije radicalen en probiotica zorgt ervoor dat de spijsvertering optimaal zijn werk kan doen. De formule brengt je pH-waarde weer in balans, prikkelt je zintuigen en geeft langdurig energie. Ideaal ter vervanging van een maaltijd. Voed je lichaam en je geest.

Inhoud: 12 porties

Acties en updates als eerste in jouw mailbox?

Deze vegan proteïne-shake is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een dagelijkse dosis proteïne, vezels en langdurige energie op plantaardige basis.

Proteïne is een onmisbaar ingrediënt in een gezond dieet. Wanneer je veganist of vegetariër bent, is het soms lastig om de juiste hoeveelheid eiwit binnen te krijgen. Gebruik Hush & Hush PlantYourDay proteïnepoeder als ontbijtshake, ter vervanging van een maaltijd of als shake na het sporten. De mix van groenten, kruiden, plantenextracten, probiotica en vezels geeft je alles wat je nodig hebt om je de hele dag energiek te voelen.

 

  • Perfect om je dag mee te starten
  • Brengt je pH-waarde in balans
  • Kan als maaltijdvervanger dienen
  • Vol proteïne en vezels

 

Meng één maatschep met (amandel)melk en geniet ervan.

Waar smaakt PlantYourDay naar?
De voornaamste smaak van PlantYourDay is chocolade, maar omdat de shake bomvol goede voedingsstoffen zit, kun je een milde ‘groene’ ondertoon proeven.

 

Wat is de beste melk om PlantYourDay mee te mixen?
We raden aan om één maatschep te mengen met ongeveer 240 milliliter van je favoriete melk. Je kunt zowel koemelk als amandel-, kokos-, havermelk gebruiken. Zoals de meeste proteïnepoeders mengt ook PlantYourDay niet optimaal met water; gebruik idealiter dus (plantaardige) melk.

 

Hoe vaak kan ik PlantYourDay gebruiken ter vervanging van mijn normale ontbijt?
PlantYourDay zit bomvol superfoods, groenten, proteïne, vezels, fruit, pro- en prebiotica. Het is dus volkomen veilig om je ontbijt of je middagsnack te vervangen door een proteïneshake van PlantYourDay.